Utviklingen i Norge

Det jeg liker best med Facebook er alle mine kontakter som er knyttet gjennom ulike settinger og tidsperioder. De jeg har på vennelista mi hører til forskjellige miljøer, er fra hele verden, og ofte interesserer seg for ulike type temaer. Via de får jeg ofte tilgang til ulike artikler jeg selv ville neppe ha funnet frem til. Facebook er en perfekt arena for informasjonsdeling.

Toril Martinussen delte “Norge er for lite for Erna Solberg”. En artikkel skrevet av SVs stortingsrepresentant Torgeir Knag Fylkesnes. Artikkelen ble publisert i nasjonen den 10.07.2018. Er du interessert i utviklingen som skjer i Norge og har enda ikke lest denne artikkelen?! Ta deg noen minutter og les den. Den er absolutt verdt noen minutter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.