Care Kvinner

De siste dagene har jeg jobbet med en ny blogg post. Denne gangen i audio form. Under jobbingen oppdaget jeg flere reportasjer jeg hadde laget mens jeg studerte journalistikk, og jobbet med radio.  Intervjuet jeg deler her ble gjort i forbindelse med en utstilling på Hennie Onstad Kunstsenter på Høvikodden i 2004. Morten Krogvold hadde vært med på et kvinneprosjekt i regi av Care. Jeg kommer til å dele de andre også. En om gangen.God fornøyelse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.